MediYoga

En terapeutisk yogaform för alla utifrån din dagsform

MediYoga

Boka MediYoga ”ett hållbart verktyg som håller över tid!” Skicka ett sms till 0733933633 så ringer jag upp dig inom ett dygn.

  • Är du intresserad av att veta lite mer om MediYoga som yogaform?
  • Önskar du individuell MediYoga-session?
  • Mindre MediYoga-grupp | Är du intresserad av att skapa en kompisgrupp, en grupp med familjemedlemmar eller ge bort MediYoga i present?
  • Större MediYoga-grupp | Är du intresserad av att skapa en grupp med dina arbetskompisar eller att få prova MediYoga på arbetsplatsen, t ex en stund på APT:n eller på en utvecklingsdag?
  • Boka ett komplementärt verktyg för patientgrupper inom hälso- och sjukvård.

MediYoga. Stärk kropp & själ.

Pröva MediYogans hälsoeffekter. MediYoga är en terapeutisk yogaform för alla. Du kan även sitta på stol. Du övar utifrån din dagsform, i din takt och gör det bekvämt för dig. Här skaffar du ett verktyg där du övar att andas dig till en lugnare tillvaro som stödjer upplevelsen av att vara trygg. Du kommer att minska ditt stresspåslag. MediYoga erbjuder lugna rörelser, andningsövningar, meditationer, djupavslappning och fokuspunkter.

Alla upplever stress, oro, anspänning, ångest och rädsla som naturligt är en del av livet. All form av stress påverkar och startar konkret aktivitet i den fysiska kroppen. Den långvariga stressen och där tillräcklig återhämtning uteblir kommer däremot kropp och själ att reagera med mer eller mindre ohälsa. Sömn, matsmältning påverkas negativt, grubbel och oro är vanliga reaktioner. Genom MediYoga får du verktyg för återhämtning.

Läs forskning om MediYoga på MEDIYOGA.SE

MediYogapodden

Mediyogapodden produceras av Mediyogaförbundet i Sverige och görs av Latifa Lindberg och Lena Thorsén

Lyssna här

Läs mer om MediYoga på mediyoga.se

MediYoga

MediYoga kan definieras som en form av body-mind träning, en helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem men som också bidrar till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. MediYogan är inte är en yogaform med fokus enbart på det fysiologiska utan på alla aspekter, människan som energivarelse, helheten.